Безплатна реєстрація на Ukrainian Creative Stories 2024

Розпочинається попередня реєстрація на Ukrainian Creative Stories 2024, який пройде 30-31 травня. Подія включає церемонії нагородження та семінарську програму від лідерів рекламного ринку. Запрошуємо креаторів до участі, яка є безплатною за умови реєстрації до 12 травня.
 
Ukrainian Creative Stories (UCS) – це платформа, що об'єднує чотири професійні рекламні фестивалі Ukrainian Creative Awards 2024 (Київський Міжнародний Фестиваль Реклами, ADC*UA Awards, Ukrainian Design: The Very Best Of та MIXX Awards Ukraine), а також включає різноманітні семінари, майстер-класи, панельні дискусії, творчі зустрічі та інші події за участю провідних фахівців рекламно-комунікаційного ринку України.
 
Ukrainian Creative Stories2024 пройде у Києві 30-31 травня.
 
У денній програмі заплановані семінари від провідних фахівців рекламно-комунікаційного ринку України. Серед тем семінарської програми практичні кейси, актуальні питання та виклики сучасного рекламного ринку: дієві комунікації під час війни, експерименти з ШІ, успішний інфлюенс маркетинг, креативність для росту бізнесу та для створення змін і позитивного впливу на світ й багато іншого.
 
Вечірня програма включає церемонії нагородження та неформальне спілкування з переможцями та учасниками фестивалів.
  • 30 травня – церемонії нагородження переможців ADC*UA Awards 2024 та Ukrainian Design: The Very Best Of 2024
  • 31 травня – церемонія нагородження переможців Київського Міжнародного Фестивалю Реклами 2024
Участь у заходах 30-31 травня є безплатною за попередньою реєстрацією до 12 травня. Для участі необхідно заповнити гугл-форму за посиланням.
 
Безплатний вхід для всіх охочих забезпечує партнер Ukrainian Creative Stories 2024 – Bolt.
 
Увага! Починаючи з 13 травня реєстрація участі у UCS 2024 стане платною. Реєстрація повністю буде закрита 28 травня.
 
Семінарська програма буде опублікована в травні. Місце проведення заходу буде вказано в персональному запрошені, яке отримає кожний зареєстрований учасник.
 
Запрошуємо всіх гравців рекламної індустрії країни на Ukrainian Creative Stories 2024!
 
Генеральний партнер UCS 2024 – Нова Пошта, яка доставляє перемоги. 
 
Зверніть увагу! MIXX Awards Ukraineмає окрему програму конференції та церемонію нагородження. IAB Connect від MIXX Awards Ukraineта IAB Україна пройде 29 травня. Деталі за посиланням.
 
У разі виникнення питань, пов'язаних з участю в Ukrainian Creative Storie 2024, будь ласка, звертайтеся до організаційного комітету: project@vrk.org.ua, Ольга.