«Від малого до великого»: геройкарчики повертаються, щоб допомогти ЗСУ

У березні EVA та команда проєкту ГЕРОЙCAR запустили другу хвилю ініціативи «Від малого до великого» з метою забезпечити Сили оборони транспортними засобами для виконання бойових завдань.
 
Долучитись до ініціативи може кожен охочий, придбавши в EVA за 199 грн. спеціальну іграшкову машинку– копію реальних позашляховиків, яких вже понад 340 відправила на фронт команда ГЕРОЙCAR. Прибуток від продажу іграшкових машинок з EVA буде спрямований на придбання нових позашляховиків, повнопривідних пікапів Ssang Yong, Ford та бусів. Глобальна мета платформи ГЕРОЙCAR, погоджена командуванням ЗСУ, – 1000 авто для оборонців України.
 
«Наші автівки допомагають евакуювати поранених та перевозити спорядження й боєприпаси. Тож маленька копія такої важливої автівки має заслужене право сьогодні знаходитися в кожному домі й кожному офісі, як символ віри в наших захисників та свідчення нашої єдності у боротьбі з ворогом»,– говорить Артем Скрипка, керівник благодійного проєкту ГЕРОЙCAR.
 
За результатами першої хвилі ініціативи «Від малого до великого» наприкінці 2023 року в EVA було продано майже 5,5 тис. геройкарчиків, а на придбання автівок для ЗСУ спрямовано понад 530 тис. грн що є еквівалентним вартості 2 справжніх пікапів. «Ми побачили, що іграшкові геройкари дуже сподобались нашим клієнтам, тому разом з партнерами прийняли рішення дати ініціативі друге дихання. Сподіваємось, що новий етап буде навіть успішнішим за попередній, адже машини дуже потрібні на фронті. І, як би там не було, ми маємо допомагати нашим захисникам», – прокоментувала Олександра Гнатик, керівниця PR-напряму EVA.
 
Про діяльність та результати роботи ГЕРОЙCAR; про те, які підрозділи за підсумками акції отримають необхідні авто, можна буде дізнатись на  сайті платформи,  де відбувається формування й верифікація заявок та продовжуються активні збори.
 
 Долучайтесь до допомоги Силам оборони України!